Fabtázia vs realita

9. júna 2017, malarkey21, Nezaradené

Mnohí si dnes myslia, že nadprirodzené zjavenia sú v skutočnosti len predstavy bežiace v ľudskej mysli. Je ale rozdiel medzi slepým a vidiacim. Slepý neuvidí to, čo človek so zdravým zrakom. Keď sa niekto ocitne v priestore mimo telo, obyčajne vidí veci, ktoré za normálnych okolností nieje vidieť. Podobné je to aj keď v paneláku prejdem o poschodie vyššie k susedom. Môžem stáť v ich obyvačke na takom mieste ako u seba, ale vidím iné predmety. Posunul som sa totiž v treťom rozmere o kúsok vyššie. Keď ale niekto opúšťa telo, ocitá sa o kúsok „vyššie“ v piatom rozmere.

Prečo to niesú predstavy:

Mnohí dnes majú skúsenosť, že videli bytosti „z duchovného sveta“, ktoré ku nim prišli za bdelého stavu „na návštevu“ . Tvrdia, že ich videli. Je to pravda? -Existujú tieto bytosti a javy naozaj; alebo je to len „niečo“, čo sa premieta v mozgu človeka?

-Svetlocitlivé bunky očnej sietnice reagujú na tok fotónov svetla, ktoré na ne dopadajú z vonku. Nervovými prepojeniami sa potom prenáša informácia do mozgu. My vtedy hovoríme, že niečo vidíme. -Keď kontaktér komunikuje s bytosťou ktorá sa mu zjavila v reálnom prestredí (napr. v obyvačke) – a zatvorí pri tom oči, nevidí ani tú bytosť, ani okolité predmety. Keď znovu otvori oči – opäť vidí aj bytosť, aj predmety. -Také zjavenie teda neprebieha v mozgu človeka, ale deje sa v reále. -Keby to prebiehalo len v mozgu, videl by „vec“ aj po zatvorení očí (ako sen). Toto sa však nedeje. -A sen nieje reál. Každý po zobudení vie, že to bol iba sen (aj keď bol živý). Avšak tamto je realita o ktorej kontaktér aj po skončení vie, že to bolo NAOZAJ. Dnešný psychológovia a psychiatri skúmajúci takéto prípady a vyhlasujú, že toto i tamto je výplod fantázie. Vyhlasujú to štýlom „jedna pani povedala“. -Bez overenia a dôkazu niečo vyhlasujú. -No a pretože sú to vedci; „musia mať pravdu“. Myslia si: „Skúmaním problematiky sme získali pocit, že mu rozumieme a že je pravda to, čo si myslíme“. -Hlavne keď je do veci zapojených veľa prístrojov a sleduje sa aj činnosť mozgu. -Lenže činnosť mozgu je ovplyvňovaná aj tým čo sa naozaj deje – čo cítime a vidíme. Tento typ dokazovania len balamúti ľudí. -Je to práca satana. Najväčšou satanovou lžou ktorú sa mu podarilo spáchať na nevedomých ľuďoch je, že ich presvedčil o svojej neexistencii. Tí čo praktizujú rôzne metódy(astrálne cestovanie napríklad)a majú kôli tomu rôzne zjavenia, sú sami oklamaní. -Aj oni si mnohí myslia, že je to len akýsi „super živý sen“. Démoni sa tak nerušene kontaktujú z ľuďmi. -Veď o nič nejde (vravia si). Veď je to len super živý „sen“ – nič viac.

Keď ale niekto zažil autonehodu, tiež sa mu to potom zdá, ako „živý sen“. -Také niečo sa mi predsa „nemohlo stať“ (hovorí si šofér). Ešte dnes ráno som šiel do práce – a zajtra tiež pôjdem. To predsa nieje pravda, že som zabil chodca na prechode a ja mám isť teraz kôli tomu do basy. -Zdá sa mu to ako sen (stalo sa mu totiž niečo neobvyklé). -Tak je to aj so skutočnými zjaveniami. -Ďalej: -Človek mimo telo dokáže sledovať deje, ktoré prebehli napr. vo vedľajšom dome a po návrate ich presne popísať. Dokáže popísať aj nové rozostavenie neživých predmetov po predošlom zásahu, ktorého nebol predtým svedkom. Toto činnosť mozgu a živé sny nedokážu